Het team van Keukenhuiz in De Westereen.
Het team van Keukenhuiz in De Westereen. Foto: Ingezonden

Laat je inspireren bij Keukenhuiz in De Westereen

Algemeen

DE WESTEREEN - Sfeervol en vertrouwd, het zijn de eerste indrukken die men krijgt wanneer men binnenstapt bij KeukenHuiz in De Westereen. De keukenshowroom aan de Ferlinge Stasjonsstrjitte biedt niet alleen inspiratie, maar is zodanig ingericht dat het gemakkelijk voor te stellen is hoe de keuken in de eigen woning zal staan. In combinatie met de betaalbare kwaliteitsproducten en het vakkundige advies zorgt het ervoor dat klanten zich thuis voelen bij KeukenHuiz. "Mensen ervaren het als een warm bad", vertelt eigenaar Henry Huizenga.

Er wordt weer volop gebouwd en de huizenmarkt zit in de lift. Waar er in de crisistijd vooral geïnvesteerd werd in renovatie, ligt er nu weer regelmatig een bouwtekening op tafel. Dat is natuurlijk positief voor de keukenbranche. "Wij zien dat er door fabrikanten weer echt geïnvesteerd wordt in trends en ontwikkelingen, het is voor ons belangrijk om in te spelen op de actualiteit. Wij zijn dan ook altijd bezig met het verbeteren en up-to-date houden van onze collectie", zegt Huizenga.

In de 800 vierkante meter grote showroom is volop aandacht voor detail. Iedere ruimte is zo ingericht dat de gewenste sfeer direct duidelijk is. "Het laten zien van keukens is belangrijk om de kwaliteit te voelen, maar het is ook emotie. Vroeger sprak je veel meer over een deurtje, werkblad en greepje. Nu willen mensen een sfeer zien die hen inspireert", aldus Huizenga. "Elk jaar worden er bij ons keukens vervangen. Als we een ruimte opnieuw inrichten pakken we ook direct de vloer en de wanden aan, en stemmen we de verlichting er op af. Zo proberen we een duidelijke stijl neer te zetten met mooie materialen. Vaak doet de klant in woonbladen of online inspiratie op, éénmaal in de keukenzaak ziet men het echter niet terug. Wij willen juist dat de klant geïnspireerd raakt in onze showroom!" Op dit moment is het stoere interieur erg in, met vintage materialen als hout, staal en marmer. Ook het bekende 'metro tegeltje' keert terug. De nieuwste showroomkeukens bij KeukenHuiz zijn heel eigentijds. De laatste aanwinst is een robuuste, matte, lichtgrijs gelakte keuken met een werkblad in glimmend marmer en stalen regalen met houten bodems. "Het belangrijkste blijft de uitvoering", besluit Huizenga. Intern wordt veel aandacht besteedt aan het uitwerken van de tekeningen en juiste bestellingen. Alles wordt dubbel gecontroleerd door ervaren orderverwerkers. Ook wordt iedere keukenruimte persoonlijk ingemeten door een bouwkundige waarbij elk detail gecontroleerd wordt. Als de keuken eenmaal bezorgd is kan de klant rekenen op een zorgvuldige montage door gekwalificeerde vakmensen en juiste aftersales. Dit is en blijft het handelsmerk van Keukenhuiz.

www.keukenhuiz.nl

Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 7 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 9 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen 22 apr, 18:30
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen 22 apr, 18:00
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30