Jansma Wonen heeft nieuwe 'Luxaflex-shop'

Zaken Zakelijk

HURDEGARYP - Bij Jansma Wonen in het winkelcentrum van Hurdegaryp beschikken ze sinds kort over een gloednieuwe 'inspiration shop', met exclusieve raambekleding van het merk Luxaflex. Er is vijftig vierkante meter extra winkelruimte in het oude pand van de Rabobank naast de huidige winkel, met tal van nieuwe produkten en ontwikkelingen.

'Smart home'-oplossingen

"Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de 'smart home'-oplossing PowerView® Motorisaton. Wij zijn in staat om de klant direct te laten zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden met de PowerView® App op smartphone of tablet", aldus Marc Jansma.

Met deze zogenoemde scènes kun je raambekleding op elk gewenst tijdstip sluiten - of openen als de zon opkomt. Ook kunnen Philips Hue-verlichting en Nest smart home-producten gekoppeld worden via een gebruiksvriendelijke app. Zo'm systeem maakt het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit je vakantiehuis de raambekleding te bedienen", aldus Marc Jansma.

De producten zijn op ware grootte

In de nieuwe 'inspiration shop' kunnen alle producten van Luxaflex met simulatie van daglicht en lichtbeheersing worden getoond. "Hiermee kunnen we een realistische thuissituatie creëren voor de klant."

"We bieden een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex-producten. Met onze 'inspiration shop' kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag."

Jansma Wonen heeft overigens "vele merken", dus niet alleen Luxaflex. Bovendien is er meer verkrijgbaar dan alleen raambekleding. "Men kan hier ook terecht voor pvc-vloeren, tapijt, behang, gordijnen, buitenzonwering en 'shutters'. Die kun je aan de binnenkant tegen een raam plaatsen. Maar misschien nog wel het belangrijkste: de klant krijgt een degelijk advies."

De raambekleding kan van allerlei materialen gemaakt zijn, zoals hout, kunststof, aluminium. Maar ook trevira-garen, dat brandwerend werkt. En voor wie milieuvriendelijk belangrijk is: gordijnen van biologisch katoen en gerecyclede materialen hebben ze bij de Jansma's eveneens, aldus Marc Jansma.

Populair zijn de de (top-down, bottum-up) Duette- en de houten jaloezieën, weet Jansma uit ervaring. De klanten komen beslist niet alleen uit Hurdegaryp, "maar uit ruwweg de driehoek Leeuwarden-Dokkum-Drachten." Volgens Marc Jansma heeft winkelcentrum Hurdegaryp profijt van de Centrale As: "Hurdegaryp is met de auto snel bereikbaar uit alle windstreken. En men kan hier gratis parkeren."

"Met onze passie en kennis bekleden wij iedere vloer, raam en wand zowel binnen- als buitenshuis. Elk product wordt volledig afgestemd op jouw wensen, wordt op maat gemaakt en is kwalitatief hoogwaardig. Dat jij er jarenlang van kunt genieten staat te allen tijde voorop!"

Voor wandbekleding kan men denken aan het bekende merk Eijffinger, dat zowel rustige als 'hippe' patronen in behang en stoffen op de markt brengt. Niet alleen het aanbod is gevarieerd, ook de prijzen lopen uiteen. "We kunnen voor elk budget maatwerk vloeren, raambekleding of zonwering leveren. We hebben als interieurspecialist nog wel eens de naam dat we duur zijn, maar ons huismerk raambekleding is bijvoorbeeld niet duurder dan bij de boumarkt. En welk product u ook kiest, bij ons krijgt men toegevoegde waarde er altijd bij: advies, inmeten en montage. Full service! Het enige dat je hoeft te doen is genieten van je nieuwe raambekleding!"

Jansma Wonen bestaat al bijna een kwart eeuw, sinds 1994, zij het eerst onder een andere naam en op een andere locatie: als Jansma Woonstijl op de Schrans in Leeuwarden tot later met 'Decorette Jansma' in het woonblok van Leeuwarden. Vader Erwin en zoon Marc brengen samen met het team heel wat ervaring en vakkennis mee.

Erwin kan vaak zonder trap

"Mijn vader stond erom bekend dat hij vanwege zijn lengte, ruim twee meter, gordijnen kon ophangen zonder een trap", vertelt Marc lachend. Al in 1999 groeide de winkel uit zijn jasje. "Mijn ouders zijn toen naar de overkant verhuisd. Een vooruitstrevende woonwinkel met een Jan des Bouvies Shop (Living Colors). Dit was destijds een heel nieuw concept. Toen de Schrans geherstructureerd werd, is vader Erwin tijdelijk verhuisd naar de Voorstreek. Een unieke kans deed zich voor om in 2007 een Decorette Woonatelier te beginnen in het woonblok. Wederom een hypermoderne en vooruitstrevende woonwinkel voor die tijd." Met de gloednieuwe Inspiration Shop van Luxaflex heeft Jansma weer een ijzersterke troef in handen.

Vader en zoon Jansma gaan met hun tijd mee

Met de moderne tijd meegaan is een dus een belangrijk kenmerk van de Jansma's. 'Domotica' is daar nu ook onderdeel van: dankzij elektronica, computers, laptops en slimme telefoons wordt 'afstandbediening' een steeds vaker toegepast begrip in het huishouden. Zo gaan ook de Jansma's én kunnen hun klanten mee in de 'digitale revolutie'.

Feit is dat één ding voor woninghuurders en - eigenaren nog altijd belangrijk is: het inrichten naar eigen smaak en (financiële) mogelijkheden. "We merken dat de woningmarkt weer aantrekt. Elke nieuwe woning levert gemiddeld drie verhuizingen op en vaak even zovele veranderingen van de inrichting", weet Marc Jansma. Met de nieuwbouw aan de oostkant van Hurdegaryp zijn de Jansma's dan ook zeker ingenomen.

Oude klanten van Erwin vinden hun weg naar Hurdegaryp. Maar ook maken veel nieuwe klanten kennis met 'Jansma-werkwijze': een stapje extra zetten voor de klant. "Onze klanten zijn namelijk vanaf het begin het belangrijkste geweest."

Vader en zoon staan garant voor service en advies. "Elk product wordt op maat gemaakt, is kwalitatief hoogwaardig en volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Standaard komen we altijd thuis opmeten en adviseren en tegen een kleine vergoeding kan onze styliste Kelly den Hollander je van A tot Z begeleiden naar een compleet nieuw interieur", melden de Jansma's.

Actueel

Kom in de bieb in Drachten studeren!
Voor eindexamen studeren in de bieb Algemeen 48 minuten geleden
Leerlingen Jildou, Marije en Ilse met hun Eervolle Vermelding en juryrapport Jan Penprijs (v.l.n.r.)
Vier leerlingen van Lauwers College Buitenpost behoren met profielwerkstuk tot besten van Nederland Algemeen 1 uur geleden
 Vrijwilliger Sukran tijdens de sport- spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Leeuwarden Algemeen 2 uur geleden
De documentaire Blaasmuziek heeft een award gewonnen.
Omrop Fryslân en BBC grote winnaars bij PRIX Circom Algemeen 3 uur geleden
‘De kracht van Muziek’
Stemmenorkest in de Alexanderkerk in Rinsumageast Algemeen 4 uur geleden
Pesten is een onzichtbare pijn die overal kan toeslaan.
Samen streven naar een pestvrije samenleving Algemeen 5 uur geleden
'Nifelje mar ta!' gaat door!
'Nifelje mar ta!' yn Dokkum gaat door! Algemeen 6 uur geleden
Willem Helfrich neemt u mee op een reis door de geschiedenis van het gevangeniswezen in Friesland.
Lezing: Gevangen in Friesland Algemeen 7 uur geleden
Winnaars voorronde Friesland bekend
Winnaars voorronde kunstbende Friesland bekend Algemeen 8 uur geleden
De tweedehands boekenverkoop in de Doopsgezinde Kerk te Drachten gaat binnenkort weer los. Tekening ter illustratie.
Verkoop 2e hands boeken in Drachten Algemeen 23 uur geleden
Op dinsdag 30 april bij De Fytsdokter
Tworby testdag bij De Fytsdokter in Kollumersweach Algemeen gisteren
De voorstelling heet dit jaar lytse Pier en de flok fan it Berneiepenloftmuseum. Een stuk gebaseerd op de film Night at the museum
Het berneiepenloftspul geeft een inkijkje in de Friese cultuur Algemeen gisteren
Stef Boes, overgangsconsulente van Nieuw Getij.
Specialistisch verpleegkundige overgang/ vrouwenzorg Algemeen 17 apr, 14:02
Zachte natuurtinten, maar ook vrolijker accenten van kleur zie je terug in de collectie voor de
allerkleinsten.
Aline Fashion breidt uit met babycollectie Algemeen 17 apr, 13:15
Probeer een speed-pedelecs van Klever bij Egbert Tweewielers.
Probeer speed-pedelecs van Klever tijdens opstapdag bij Egberts Tweewielers Algemeen 17 apr, 11:53
Pannenkoekendag in Rottevalle
Pannenkoekendag in Rottevalle Algemeen 17 apr, 11:00