Familie Couperus blij met service van Mezutec

Zaken Zakelijk

HARKEMA - Mezutec Waterzuiveringssystemen b.v. levert waterontharders voor de zakelijke en particuliere markt. De ontharders filteren diverse vervuilende stoffen als kalk en magnesium uit het water, waardoor kalkaanslag in de badkamer wordt voorkomen, en apparatuur langer meegaat. Ook blijkt uit vele reacties van de klanten dat het filteren van het water positieve effecten heeft bij een droge huid of andere huidproblemen. Het gezin van Sjoukje Couperus uit Harkema werd in het voorjaar klant bij Mezutec. In dit interview vertelt ze over haar ervaringen met het bedrijf.

Wat waren uw beweegredenen om een waterontharder aan te schaffen?

"In mijn omgeving hoorde ik enthousiaste ervaringen over de apparaten. Sommige collega's en kennissen hadden een waterontharder geïnstalleerd en van hen hoorde ik over de voordelen ervan. Ik had altijd een gruwelijke hekel aan die ontsierende kalkdruppels op onze douchedeur en hoorde dat die met een ontharder verleden tijd zouden zijn. Dat was een belangrijke motivatie. Daarnaast vond ik het een groot voordeel dat apparatuur langer meegaat doordat het water zuiverder is."

Waarom koos u voor Mezutec?

Ik kende Mezutec omdat het een sponsor is van de lokale voetbalclub waar ik penningmeester van ben. De club had last van teveel kalk in de leidingen bij de kantine, en schafte een waterontharder aan.

Daarna ben ik zelf ook op onderzoek uitgegaan. Ik ontdekte dat Mezutec een goede prijs-kwaliteitverhouding bood en besloot met ze in zee te gaan."

En hoe is dat bevallen?

"Heel goed! Ik ben vooral zeer te spreken over het feit dat er direct iemand langskwam om de situatie ter plekke te bekijken en advies te geven over de verschillende types. Er werd aangegeven dat ook het water buiten makkelijk aangesloten kon worden op de ontharder, een extra voordeel!

De installatie verliep probleemloos, en toen wij toch nog de locatie van de ontharder wilden wijzigen van de bijkeuken naar de kelder, was dat geen enkel probleem. Alles werd netjes achtergelaten."

En na de installatie?

"De ontharder werkte meteen. Het water is sindsdien heerlijk zacht en de douchedeur is schoon! De handdoeken, die ik altijd op de lijn hang te drogen, zijn zachter. Ook bij de voetbalkantine zijn de kalkproblemen opgelost.
Na een tijdje kwam er iemand langs om monsters van het water te nemen, zodat we er zeker van konden zijn dat de ontharder zijn werk deed."

Nog problemen gehad met de ontharder?

"Nee, helemaal niks. Ik ben heel blij! Ik zei laatst nog: hadden we dat maar veel eerder gedaan. Het apparaat staat in een hoekje in de kelder en ik merk er helemaal niks van. Ook is er vrijwel geen onderhoud nodig. Mijn man vult elk half jaar ongeveer het zout bij, maar dat is dan ook alles. Toen het zout onlangs op was, dat was ook nog midden in de bouwvak, schrok ik wel even. Maar nadat ik een mailtje had gestuurd, kwam diezelfde middag Annamarie van der Bij van Mezutec het erf oprijden om een zak te brengen."

Wilt u ook fluweelzacht water, apparatuur die langer meegaat, minder schoonmaakwerk en een zachte huid? Neem contact op met Mezutec via 0512-544101 of mail naar info@mezutec.nl.

© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen
foto dd 24-03-2024

Nes

GGZ AFUK
Theaterkerk

Presentatie magazine Taal yn ‘e soarch
Eerste Rede foar de geast én presentatie magazine over taal in de zorg Brok: 'Taal is de kaai ta goeie soarch' Algemeen 2 uur geleden
Steeds meer mensen positief over openbaar vervoer in Friesland
Reizigers positief over bus- en treinvervoer in Fryslân Algemeen 3 uur geleden
Op vrijdag 5 april treed Omniband op in Rottevalle
Omniband met 'Hé, gezellig' Algemeen 4 uur geleden
Tijdens het 100-jarig jubileum van CMV Concordia trad onder andere Thirza op
100-jarig jubileum van brassband Concordia uit Wânswert Algemeen 5 uur geleden
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi
Geslaagd 1e Kollum Open Padel weekendtoernooi Algemeen 6 uur geleden
De start van de campagne
Campagne Doortrappen feestelijk van start Algemeen 21 uur geleden
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sukerei
Paasmaandag paaseieren zoeken bij museum De Sûkerei Algemeen 21 uur geleden
Hoofdvakdocente Fie Schouten
Lenteconcert door docenten met hun master-studenten van het Prins Claus Conservatorium Algemeen 21 uur geleden
Miss Naomi Vellinga strijdt voor goede doelen.
Missverkiezingsfinalist Naomi Vellinga is een schoonheid met een doelbewuste missie Algemeen 22 uur geleden
Jamsessie na concert DC Ray 'Sings nat King Cole'
"Dokkum nu ook op de kaart in de jazzwereld" Algemeen 27 mrt, 13:15
Leuke uitjes tijdens Pasen.
Eieren zoeken, codes kraken en lekker fietsen tijdens Pasen Algemeen 27 mrt, 13:00
Color guard Nova/De Marko's vijfde op Finals
Color guards Nova/De Marko's vijfde op Finals Algemeen 27 mrt, 12:00
De provincie wil het gebruik van bestrijdingsmiddelen afbouwen.
Subsidie om te experimententeren met afbouw gewasbeschermingsmiddelen Algemeen 27 mrt, 11:00