Afbeelding

Badkamerwarenhuis: “Wij bieden de klant veel mogelijkheden en advies”

Zakelijk Zakelijk

SURHUISTERVEEN - Sla de inleiding van je verhaal maar over”, zegt Wietse Kuipers, eigenaar van Badkamerwarenhuis in Surhuisterveen. “Het gaat er om, dat mensen direct weten waar het bij ons om draait. Dat is klantvriendelijker. We verkopen badkamers voor iedere doelgroep, maar tegenwoordig ook keukens en vloeren.

Trendy totaalzaak voor badkamer en keuken

Eén adres, je huis in één keer klaar. Badkamerwarenhuis biedt een totaalconcept: van ontwerp tot montage. “We hebben een enorme keus en volgen de nieuwste trends.”
“Wil je een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer én kies je voor montage door ons, dan ontvang je vier offertes. Vier gedetailleerde offertes zodat je precies weet wat je waarvoor betaalt. We kopen groot in, waardoor we het qua prijsstelling altijd winnen.”

Een jong, trendy bedrijf met webshop en showroom
Badkamerwarenhuis in Surhuisterveen is een jong bedrijf. “We bestaan al tien jaar, maar we zijn een jong bedrijf”, zegt eigenaar Wietse Kuipers. “Ons assortiment is trendy, ons verkoopteam jong. We zitten in een pand dat strak, modern en licht is. Onze service is hedendaags: alles is mogelijk, de klant staat centraal en levering vindt bijvoorbeeld ook ‘s avonds plaats.”

Een klant van Badkamerwarenhuis heeft één aanspreekpunt. Deze begeleidt de klant van A tot Z. Wietse Kuipers: “We werken met eigen monteurs. Of je nu alleen een badkamer bij ons bestelt, of ook een complete keuken en woonkamervloer, er is één monteur die alles bij u thuis kan installeren.”


Achthonderd vierkante meter showroom in Surhuisterveen
Achthonderdvierkante meter showroom vindt de klant in Surhuisterveen. Wie na zijn webshopbezoek op www.badkamerwarenhuis.nl toch liever even de materialen zelf wil vasthouden, ziet hier zijn kans. De klant kan rekenen op persoonlijk advies.

Badkamerwarenhuis verkoopt moderne meubelen in een groot aantal uiteenlopende stijlen. Kom je de showroom binnen, dan zie je eerst alle artikelen die ook op de webshop staan. De showroom toont de complete basis, van douchecabines, wastafels en kranen tot tegels. Achter in de showroom staan complete badkamer- en keukenopstellingen. Aangevuld met kleurenmonsters en paneeltjes vol handgreepjes krijgt de klant een volledig beeld van alle mogelijke variaties.

Keramische tegels lijken net echt hout
Badkamerwarenhuis heeft een groot assortiment vloeren, niet alleen voor in de badkamer. “Dat past bij onze wens om de klant te ontzorgen”, zegt Wietse Kuipers. “We leveren graag een totaalpakket.”

Grote belangstelling tonen klanten voor de keramische tegels. “We hebben ze met een hout-look, niet van echt hout te onderscheiden. Pas als je de ‘planken’ omdraait zie je dat het steen is. Een stenen vloer geleidt veel beter de warmte, belangrijk bij vloerverwarming. Leverbaar in diverse houttinten.”

Gewild zijn ook de Core Stone vloeren, beter bekend als de betonstucvloeren. “Dat lijkt op beton, maar is gemaakt van epoxy. Het is glad en waterdicht en wordt gebruikt voor zowel de vloer als de wanden in bijvoorbeeld badkamers. Het wordt veel gebruikt bij renovaties omdat het gewoon over bestaande tegels kan worden aangebracht. Het is er in diverse moderne en natuurlijke betontinten.”

Naast deze tegels van hedendaagse materialen kan het Badkamerwarenhuis alle andere soorten tegels leveren. “We hebben bijvoorbeeld ook een uitgebreide collectie VTwonen tegels.”

Onze klanten zijn starters, studenten, senioren en bouwondernemers
Onder het klantenbestand van het Badkamerwarenhuis bevinden zich vele starters. Maar ook studenten en senioren weten Badkamerwarenhuis prima te vinden. “In onze webshop en showroom vind je prijzen voor ieder budget. Je kunt bij ons terecht voor een badkamer van 1200 euro, maar voor de middenklasse hebben we ook een groot aanbod.“ Het brede aanbod trekt niet alleen particulieren, ook bouwondernemers en woningcorporaties hebben het gemak en de gunstige prijzen van Badkamerwarenhuis ontdekt.

Centraal magazijn in Utrecht
Het Badkamerwarenhuis kan zo aantrekkelijk geprijsd leveren, omdat er groot wordt ingekocht. “Ons centrale magazijn staat in Utrecht. We hebben een webshop, waarin al onze producten zijn opgenomen. Daarnaast hebben we verspreid over het land een aantal showrooms, waar dezelfde producten gezien en gevoeld kunnen worden. Eén van de showrooms staat in Surhuisterveen. Wil iemand graag kijken hoe iets thuis staat, dan is het mee krijgen van een staaltje nooit een probleem.”

Facebook als een verlengde van de showroom
Regelmatig plaatst Badkamerwarenhuis het eindresultaat van een badkamer of keuken op Facebook. Het levert direct veel reacties op. “Een klant had laatst gekozen voor een tegel uit een nieuwe serie en postte het eindresultaat op Facebook. Dezelfde dag las iemand dat en kwam naar de winkel.”

Badkamerwarenhuis ontzorgt de klanten
“Er zijn klanten die bij ons binnenkomen en niet weten waar ze moeten beginnen. Het is geweldig te zien dat ze in de loop van hun bezoek ontspannen. Je ziet dat er een last van hun schouders valt. Wij zijn geen verkopers, wij zijn adviseurs. We werken met korte lijnen. Heb ik met jou de wensen door gesproken, dan maak ik ook het 3D-ontwerp voor je van de gewenste keuken of badkamer. Ook zorg ik dat de monteur met de juiste spullen bij jou voor de deur staat”, vertelt Wietse Kuipers. “Samen met het team staan ze garant voor deze werkwijze, ook in Ede en Utrecht.”

 


Badkamerwarenhuis Surhuisterveen - Zoom 30, 9231 DX Surhuisterveen - 0512 - 232 008 - surhuisterveen@badkamerwarenhuis.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. ’s Avonds op afspraak.


 

Gratis Geberit Toiletactie

Bij aankoop van een complete badkamer krijgt u in de maand april een Geberit–toiletset cadeau, ter waarde van 500 euro. Deze moderne toiletpot heeft bijvoorbeeld geen spoelrand (rimfree) en is voorzien van een Soft-close toiletbril.

 


 

Afbeelding
Kom gezellig langs in Oenkerk tijdens Koningsdag!
Van kleedjesmarkt tot brommertocht; een dag vol tradities en nieuwe avonturen! Algemeen 6 uur geleden
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie
Aeres Buitenpost viert 75 jarig bestaan met groots festival en reünie Algemeen 8 uur geleden
Jan-Anne uit Mitselwier: Wiebe, Anja en Sabine uit Nijewier; Elisabeth en Jelmer uit Ie; en Barend, Eelke en Nik namens stichting Ik ben Wil. De foto werd gemaakt door Lotte Vogt van stichting Ik ben Wil.
Samen fietsen voor Alzheimer: Eerste Vergeet-me-niet fietstocht 2024 Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Tytsy Willemsma (rechts) plaatste samen met amateur-historicus Harry van Borkulo (links) uit Hurdegaryp het elfde en laatste informatiebord van cortenstaal over stukjes geschiedenis van de gemeente. Hier bij de woning (achtergrond) van architect wijlen Abe Bonnema in Hurdegaryp.
Oproep 15 amateur-historici aan Tytsjerksteradiel: "Breng gemeente-archief op orde" Algemeen gisteren
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers.
Gemeente oriënteert zich op locaties voor asielzoekers Algemeen gisteren
v.l.n.r.: achteraan: Fenna Hoekstra, Swany de Haan, Shirien Elbakry (trainster), Larissa van der Woude, vooraan: Tessa van der Vliet, Nikée Feitsma, Nine Postma
Nederlandse kampioenen voor Turn- en Gymsport Dokkum! Algemeen 22 apr, 15:00
Afbeelding
Het belang van een stevig gefundeerde tuin Zaken 22 apr, 14:45
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker'
Inspectie van Onderwijs geeft dr. Theun de Vriesskoalle 'opstekker' Algemeen 22 apr, 13:00
De prejunioren
Ritmische groepen OBQ-DFS naar NK AHOY Algemeen 22 apr, 12:30
Concert zanger-pianist Roon Staal te Augustinusga in de Augustinitsjerke
Roon Staal doet Augustina aan tijdens lente tour Algemeen 22 apr, 11:00
Waar het hart vol van is…
Matthé Vos en André van der Meer in ontmoetingsdienst Algemeen 22 apr, 10:00
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen.
De Tarissing uit Rinsumageast door naar de finale van het NK schooldammen Algemeen 22 apr, 09:30
Succesvolle voorstellingen van Kain in Ferwert.
Succesvolle voorstellingen van Kaïn in Ferwert Algemeen 22 apr, 08:30